Gratis fiberklud medfølger alle ordre!

 

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Thomas Kingos Vej 85
9000 Aalborg
CVR. nr.: 33878192
Tlf: +45 7022 8916

Bestilling
Når du har fundet de varer du ønsker at købe og lagt dem i indkøbskurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger og kreditkort informationer. Når du har accepteret handelsbetingelserne, og gennemført betalingen, modtager du automatisk en ordrebekræftelse på mail. Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Priser
Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske Kroner (DKK).
Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.
Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl.

Betaling
Der kan betales med Dankort og MobilePay i webshoppen.

Din betaling bliver først trukket når varen er sendt fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det godkendte beløb. Der opkræves ikke gebyr for betaling med betalingskort. Data krypteres med SSL (Secure Socket Layer) og sendes sikkert til NETS.

Levering
Din ordre leveres normalt inden for 1-4 dage i Danmark med GLS.

I forbindelse med udsalg og ferieperioder, kan der påregnes længere leveringstid.
NanoNordisk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS.

Fortrydelsesret
NanoNordisk tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret gældende fra den dag du modtager varen. Varen returneres naturligvis ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved sende en email på info@nanonordisk.dk eller ringe 7022 8916. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Ombytning
Ønsker du at bytte en vare til en anden, skal du returnere varen og lave en ny ordre via webshoppen. Når vi modtager returvaren overføres pengene til din konto. Det sikrer at den ønskede vare ikke i mellemtiden er udsolgt.

Vigtigt: Husk at vedlægge original kvittering

Varen sendes til:
Nano Nordisk ApS
Thomas Kingos Vej 85
9000 Aalborg
Mærket: Retur

Reklamation
Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Nanonordisk.dk.
Går varen mod forventning i stykker, ombytter NanoNordisk så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris.
Reklamationsretten dækker ikke forkert håndtering, eller groft misbrug.

Varer der returneres på efterkrav, eller sendes uden porto nægtes modtaget af NanoNordisk Inden du returnerer varen, kontakt da venligst Kundeservice på mail info@nanonordisk.dk, for at få et returnummer. Returnummeret skal skrives tydeligt på returemballagen.

Cookiepolitik

Læs vores cookie- og privatlivspolitik her

VIGTIGT! Reklamationer uden returnummer og original kvittering vil blive afvist.

Varen sendes til:
Thomas Kingos Vej 85
9000 Aalborg

Sikkerhed
For at handle via webshoppen, skal du registrere dig med følgende oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer og e-mailadresse. Personoplysninger bruges udelukkende i forbindelse med en ordre. NanoNordisk behandler alle personoplysninger 100% fortroligt, og i overensstemmelse med persondataloven.
Kreditkortoplysninger sender krypteret til NETS med en SSL forbindelse (Secure Socket Layer) Du kan kontrollere om du sender fra en sikker hjemmeside ved at se efter en hængelås i din browser.

Vi anvender logstatistik til at finde tidligere ordrer, og så vi nemt kan finde dine personlige oplysninger via din e-mail.

Din kurv